Please Support Our Sponsors


Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: log in problems

  1. #11
    Community Moderator stonebreakerwasgod's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    22,368

    Register to remove this advertisement
    Just find a picture. Download it to your 'my pictures'.

    Then go to profile (User CP), and go to 'Edit avatar'.

    Hit 'browse' to search your computer for where you saved the picture, and then make sure to 'save changes' afterwards.
    Member: Irish Guards-GH Division




  2. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    542
    Going to try and bring up an old thread. I can't seem to "get into" the site with my main desktop computer. When I get to the page, only the front banner is showing. I log in with username and password; however, there is only the banner of Manti at the top of the page.

    I am now logged in with my laptop and not having any problems so the problems must be my cookies. I just don't know what could have changed because I stay logged in on DD and IE. Does anyone have any ideas on what I should do? Thanks!

  3. #13
    Senior Member lowayne's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Colorado
    Posts
    3,485
    Quote Originally Posted by therizz View Post
    Going to try and bring up an old thread. I can't seem to "get into" the site with my main desktop computer. When I get to the page, only the front banner is showing. I log in with username and password; however, there is only the banner of Manti at the top of the page.

    I am now logged in with my laptop and not having any problems so the problems must be my cookies. I just don't know what could have changed because I stay logged in on DD and IE. Does anyone have any ideas on what I should do? Thanks!
    Trying cleaning your browser's cache?
    "Doggonnit............The Lord gave you two legs, protect them" - Coach Hart

  4. #14
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    542
    Lowayne, thanks for the offer. Unfortunately cleaning out my cache didn't help. I'm still logged in as "therizz" on my desktop and still can't get past the top banner.

    Any other ideas?

  5. #15
    Senior Member lowayne's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Colorado
    Posts
    3,485
    Quote Originally Posted by therizz View Post
    Lowayne, thanks for the offer. Unfortunately cleaning out my cache didn't help. I'm still logged in as "therizz" on my desktop and still can't get past the top banner.

    Any other ideas?
    What browser are you using, have you tried using a different one?
    "Doggonnit............The Lord gave you two legs, protect them" - Coach Hart

  6. #16
    Posts Like A Champion Svoboda's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Fishers, IN
    Posts
    100,043
    Quote Originally Posted by therizz View Post
    Lowayne, thanks for the offer. Unfortunately cleaning out my cache didn't help. I'm still logged in as "therizz" on my desktop and still can't get past the top banner.

    Any other ideas?
    It's still got to be a browser issue. I am able to use the site in IE, Firefox and Chrome without issues.

    If you're using IE, reset the browser to defaults. You can do this at Tools | Internet Options. If you've turned on compatibility mode, turn it off.

  7. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    542
    Quote Originally Posted by lowayne View Post
    What browser are you using, have you tried using a different one?
    I'm using Firefox. Just strange because I don't have problems on any other websites.

    I'm also using Firefox on my laptop. I must have toggled something that messed up the website. Just can't seem to figure it out.
    Last edited by therizz; 09-29-2012 at 04:05 PM.

  8. #18
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Fort Lauderdale, FL
    Posts
    3,493
    Try installing and running CCleaner.

  9. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    542
    Quote Originally Posted by NDAlumSon View Post
    Try installing and running CCleaner.
    I appreciate your help. I ran CCleaner but it didn't change.

    I finally figured it out that adblock was running. It must be interfering with the Goldhelmet/Firefox web page. I disabled it and now it's working like a charm.

  10. #20
    Posts Like A Champion Svoboda's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Fishers, IN
    Posts
    100,043
    Quote Originally Posted by therizz View Post
    I'm using Firefox. Just strange because I don't have problems on any other websites.

    I'm also using Firefox on my laptop. I must have toggled something that messed up the website. Just can't seem to figure it out.
    Check your add-ons.

    Open the site in IE on your PC. If it opens, you'll know it is a browser. If it opens weird in IE, it could be some software you've got like Norton Internet Security or the like.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. IrishIllustrated: Around the Mid-Atlantic: Problems at RU ($)
    By Svoboda in forum Notre Dame News & Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 11-14-2013, 10:13 AM
  2. log in problems
    By irishrick in forum Ye Olde Shamrock Pub
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2009, 09:39 PM
  3. Will the Offseason be enough time to fix these problems?
    By jdfromde in forum Notre Dame Football
    Replies: 10
    Last Post: 11-23-2008, 11:04 PM
  4. I've got several problems with this
    By stonebreakerwasgod in forum Ye Olde Shamrock Pub
    Replies: 23
    Last Post: 10-28-2007, 05:10 PM
  5. coach continues to have problems
    By irishrick in forum Ye Olde Shamrock Pub
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2007, 08:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •